Nyhed Reduced price! Hø-Pose Hængende Pose-Arkføderen Indehaveren Fodring Dispenser Beholderen til Kanin, marsvin, Små Dyr O12 20 Dropship Forstør

Hø-Pose Hængende Pose-Arkføderen Indehaveren Fodring Dispenser Beholderen til Kanin, marsvin, Små Dyr O12 20 Dropship

kr51.80

-24 %

kr68.18

Ny vare

Mærke OOTDTY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester
Model-Nummer 900246148

1. Praktisk deeding design: Vores maskinvaskes kanin hængende hø manager taske er lavet af polyester , bare sætte hø fra toppen, og fastgør den i bur, give en rod gratis måde for dine små dyr til at nyde den mængde hø, som de har brug for.

2. Mindre rod og minimere affald: Holde en generøs levering af hø i en ren og organiseret taske stil-arkføderen, hjælpe med at reducere hø affald og beskytte det fra urin eller afføring, mulighed for at holde buret område, ren og frisk.

3. Nem at rengøre: aftagelig, kan maskinvaskes, hvilket sparer tid og sikrer hygiejnisk sikkerhed.

4. Buret tilbehør: hay holde styre-arkføderen taske giver dig mulighed for at vedhæfte til næsten ethvert bur.Enhver hø taske byder på praktiske snap lukninger.Du skal blot trække stropper gennem buret og snap på, at holde det sikkert at buret.

5. Perfekt størrelse: Ideel til kaniner, chinchillaer, marsvin, galesaur eller andre små dyr.Bemærk at måle dit bur og find det produkt, størrelse, om det passer eller ej.

6. Unikt Design:Små Dyr Feeder har 2 eller 4 windows, der gør dit kæledyr i orden, mens man spiser og holde dit kæledyr i bur rent.Frem for alt, at det ville gøre hø, for at mindske affaldet.

7. Nem at bære og opbevare:Dette produkt har en justerbar hånd-holdt design, velegnet til udendørs og indendørs, kan du også hænge justering reb i et bur.

Kanin Hængende Pose-Arkføderen,andre tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: Polyester

Valgfri Størrelse: S, L

S areal: ca.23x28x2.6 cm/9.06x11.02x1.02in

Størrelse L: ca.28x46x4cm/11.02x18.11x1.57in

Valgfri Farve: Sort, Blå, Rød

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 x Kanin Hængende Pose-Arkføderen

Tags: marsvin, guenia gris tilbehør, - arkføderen hø, pet kanin, for at videresælge, - arkføderen, chinchilla hus, kanin trug, hay kanin, halter hesten.

Skriv en anmeldelse

Hø-Pose Hængende Pose-Arkføderen Indehaveren Fodring Dispenser Beholderen til Kanin, marsvin, Små Dyr O12 20 Dropship

Hø-Pose Hængende Pose-Arkføderen Indehaveren Fodring Dispenser Beholderen til Kanin, marsvin, Små Dyr O12 20 Dropship

1. Praktisk deeding design: Vores maskinvaskes kanin hængende hø manager taske er lavet af polyester , bare sætte hø fra toppen, og fastgør den i bur, give en rod gratis måde for dine små dyr til at nyde den mængde hø, som de har brug for. 2. Mindre rod og minimere

Relaterede varer