Nyhed Reduced price! 925 Sølv Mønter Halskæde Håndlavet 18MM Disk Smykker Brev Navn Chocker Vedhæng Boho Kolye Kvinder Halskæde Forstør

925 Sølv Mønter Halskæde Håndlavet 18MM Disk Smykker Brev Navn Chocker Vedhæng Boho Kolye Kvinder Halskæde

kr87.28

-20 %

kr109.12

Ny vare

Side Sten INGEN
Vigtigste Sten INGEN
Vedhæng Størrelse 18mm
Certifikat Type GTC
Engros Ja
Dropshipping Ja
Element Type Halskæder
Type halskæde til kvinder
Metal Stempel S925
Mærke Grøn Lilla
Form\mønster RUNDE
Lejlighed Party
Stil Classic
Kæde Type Kæde
Lejligheder Gift,Party,Fødselsdag,Ferie,Dagligt
Metaller Type SØLV
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Bøde eller Mode Fint
Køn KVINDER
Model-Nummer KN-62

MATERIALER

STERLINGSØLV: - Vi har brug .925 Sterling Sølv, som kræver polering fra tid til tid, fra oxidation.Du kan nemt gendanne sølv tilbage til at skinne med en pudseklud eller bruge en polering lotion til, at ekstra glans.

HVORDAN MAN MÅLER

HPW TIL BRUGERDEFINEREDE

Du kan lade feltet være tomt eller tilpasse det med bogstaver / initialer Ved checkout, efterlade os en besked i besked feltet med personalisering detaljer: Hvad du vil have os til at indskrive (bogstaver, symboler, etc.)

PRODUKT SKÆRM

PAKKE

• Når din ordre er afsendt, vil der være gavepapir, som vist på billedet, vi bruger høj kvalitet kraftpapir kasser, du behøver ikke at bekymre dig om at blive knust under transport.Du kan give det som en gave. • Hver ordre vil have sølv klud, kan du bruge sølv klud til at tørre 14K Guld Fyldt smykker, 925 sølv smykker, eller det pure guld smykker.

SHOP POLITIKKER

Besked til os, hvis du har yderligere spørgsmål - VI plejer at svare med det samme.Nyd At Udforske!----------- Personlige Emner: bemærk venligst, at når ordren er blevet indgraveret, vi er i stand til at foretage ændringer / aflyste ordren.Venligst lad os vide asap, hvis du har brug for at ændre din ordre.

O T H E R ∙ I N F O R M A T I O N

• Tip til Køber: Der er mange typer af indgraveret stykker af smykker, vores graverede smykker er et dybt snit, der vil vare i hverdagen iført.Vær opmærksom på, at du ikke køber smykker, der er bare et print af håndskrift til at ligne den gravering på dit stykke ♥ • Alle elementer er pænt pakket klar til at gave i elegante gaveæsker. • Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for, eller har brug for nogle råd til dit design?Velkommen til at kontakte os.Vi er hurtige til at svare :)

SÆRLIG NOTE

ⅰ Alle produkter er håndlavede,kan du måle, i henhold til billedet til at måle,vælge den størrelse, der passer dig ⅱ Alle produkter er håndlavede,vil der være en mindre grad af fejl,der er også de særlige kendetegn ved håndlavede produkter,bedes du forstår ⅲ Alle produkter er håndlavede,produktion er 7 dage ⅳ Alle produkter er håndlavede,kan vi normalt ikke acceptere afkast eller udvekslinger om smykker, medmindre fejlen var vores.Men vi forstår, at disse stykker er meget sentimental og vigtigt, så Hvis du har et problem med dit produkt, er du velkommen til at kontakte os, og vi kan løse problemet.

OM SALG

★ Du kan vælge din foretrukne produkt i shopping side ★ håndlavet tid er 7 dage ★ Hvis der er en engros-krav, skal du kontakte kundeservice ★ Hvis du støder på en national helligdag, vil vi underrette en uge i forvejen

OM AT VENDE TILBAGE

★ Hvis du ændrer tanken om at købe,jeg er glad for at acceptere annullering ★ Du annullere inden for 12 timer af køb ★ Normalt ikke acceptere afkast eller udveksling ★ Men hvis din ordre har nogen spørgsmål, kontakt mig venligst Vores team arbejder hårdt på at sikre, at du har dine smykker ud i tide, så vi starter skabelsesprocessen umiddelbart efter bestillingen.Hvis du har brug for til at annullere transaktionen,er du velkommen til at kontakte os inden for 12 timer efter køb.

OM FEEDBACK OG ROS

Vi leverer hver kunde den bedste kvalitet produkter og tjenester.Hvis du kan lide vores produkter og er tilfreds med dem,kan du efterlade os positiv feedback og positive bemærkninger,som er vores største opmuntring og bekræftelse.

Tags: boho top, boho smykker, brev neckl, mønt-vedhæng-sølv, chocker, mønt-vedhæng, choker grøn, 925 mønt, chocker grøn, akvarel vandmelon.

Skriv en anmeldelse

925 Sølv Mønter Halskæde Håndlavet 18MM Disk Smykker Brev Navn Chocker Vedhæng Boho Kolye Kvinder Halskæde

925 Sølv Mønter Halskæde Håndlavet 18MM Disk Smykker Brev Navn Chocker Vedhæng Boho Kolye Kvinder Halskæde

MATERIALER STERLINGSØLV: - Vi har brug .925 Sterling Sølv, som kræver polering fra tid til tid, fra oxidation.Du kan nemt gendanne sølv tilbage til at skinne med en pudseklud eller bruge en polering lotion til, at ekstra glans. HVORDAN MAN MÅLER HPW TIL

Relaterede varer