Nyhed Reduced price! CHUNGHOP K-2080E Universal LCD-Air-Conditioner Fjernbetjening Forstør

CHUNGHOP K-2080E Universal LCD-Air-Conditioner Fjernbetjening

kr58.99

-15 %

kr69.42

Ny vare

Model-Nummer PC0203
Trådløs Kommunikation IR
Mærke chunghop
Bruger Klimaanlægget
Pakke Ja

1. Helt nye og høj kvalitet.

2. Universal A/C air conditioner fjernbetjeningen.

3. Med LCD-skærm, den enkle betjening og den power off memory funktion, fjernbetjeningen er det bedste valg af de skader, tab og udskiftning af fjernbetjeningen.

4. Kontrol over 1.000 forskellige verdenskendte mærker af klimaanlæg.

5. Stilfuldt og elegant design.

6. Nem indstilling, enkel betjening, oprindelige udseende.

7. Komfortable håndtag føler, nem at bruge.

8. Kraftfulde nok til at operere i en lang afstand.

Generelt Model K-2080E Materiale ABS Strømforsyning 2*1,5 V AAA-batterier (medfølger ikke) Størrelse 14*5.4*2.2 cm Vægt 86g

1. Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, gratis forsendelse, kan kun spores i Kina, men ingen detaljer tracking oplysninger i dit land. 2. Når leveringsdato vil være slut, og du stadig ikke modtager din pakke,bedes du kontakte os, og vi vil forlænge leveringstiden 10-25 dage.Hvis du stadig ikke modtager din pakke i 10 dage, vil vi refundere. 3. Hvis du ønsker, at de registrerede leveringsmetode, skal du vælge www.canoneos.dk Standard Shipping eller Kina Post Air Mail.

1. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, som told, told, skatter, afgifter eller andre toldafgifter. 2. Bedes du give bevis for, af video inden 5 dage efter du har modtaget det, hvis der er et problem med kvaliteten, de problemer vil være løst med restitution eller erstatning. 3. Bedes du underrette os inden for 2 dage efter modtager en forkert vare.Vi kan tilbyde med rabat, ombytning eller tilbagebetaling efter bekræftelse. 4. Vi leverer gratis vedligeholdelse inden for 6 måneder. 5. Fremme produkter, der kun tilbyder udskiftning og vedligeholdelse; refundering er ikke accepteret (undtagen de forkerte produkter, der er modtaget.)

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, din Positive Feedback vil være meget værdsat. 2. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, skal du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. 2. Vi vil arbejde med dig, indtil du er tilfreds.Vi mener, at venlige kommunikation kan løse alle problemer.

1. De fleste produkter er underlagt betaling af told (e.g.i USA) eller andre afgifter, og andre afgifter, herunder value-added tax (MOMS), eller andre afgifter.Hvis disse er gældende, vil de blive opkrævet og fastsættes, når forsendelsen er behandlet i den gældende toldvæsenet i dit land.Tjek venligst dit lands import politik til at forstå og vurdere anvendeligheden af og dit ansvar for sådanne eventuelle told eller afgifter, for at de produkter du køber. 2. Alle gældende afgifter og afgifter, hvis der er nogen, er ikke inkluderet i købsprisen af din ordre eller transaktion.Hvis de er gældende og der opkræves, så de er din (og ikke vores eller producentens eller leverandørens) eneste og eksklusive ansvar, og skal betales af dig direkte til din regering eller kurer firma, når produkterne er leveret. 3. Betaling af de ovenfor nævnte told, afgifter og skatter er ikke vores (eller producentens eller leverandørens ansvar. 4. Vi skal ikke være ansvarlig for eventuelle forsendelse og skikke forsinkelse, da dette ligger uden for vores kontrol.

Tags: kontrol remot, air condition universal fjernbetjening, chunghop fjernbetjening, chunghop lære fjernbetjeningen, chunghop lære, kontrol-dvd, lær fjernbetjeningen universal, kontrol-tv, ir lære fjernbetjeningen, remot.

Skriv en anmeldelse

CHUNGHOP K-2080E Universal LCD-Air-Conditioner Fjernbetjening

CHUNGHOP K-2080E Universal LCD-Air-Conditioner Fjernbetjening

1. Helt nye og høj kvalitet. 2. Universal A/C air conditioner fjernbetjeningen. 3. Med LCD-skærm, den enkle betjening og den power off memory funktion, fjernbetjeningen er det bedste valg af de skader, tab og udskiftning af fjernbetjeningen. 4. Kontrol over

Relaterede varer